Expert Woldhuis en horeca samen sterk

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - Zoals elke ondernemer ziet ook Expert Woldhuis in Zuid-Scharwoude met lede ogen aan hoe collega ondernemers worstelen in deze coronacrisis.

Reinoud Kos van Expert Woldhuis: "Wij mogen onze winkel wel geopend houden en ik moet zeggen dat het nog best goed gaat. We verkopen vooral veel vriezers op het moment, en televisies die digitale ontvangst ondersteunen. Ook merken we dat veel mensen alvast besluiten om oudere apparaten - waaronder wasmachines en drogers - te vervangen, voor het geval alle winkels dicht moeten." Dat het andere ondernemers in Langedijk minder voor de wind gaat, en dan met name in de horeca, gaat hem en zijn team aan het hart. "We hebben daarom een mooie actie bedacht om optimaal samen te werken. Bij aankoop van een product bij Expert Woldhuis, krijgt de klant een dinerbon cadeau voor een van de restaurants in Langedijk!" Aan deze actie doen vooralsnog De Roode Leeuw, De Kolenist, en De Burg mee. Reinoud hoopt dat er meer zaken zullen volgen, gesprekken zijn nog gaande.

U bent nog steeds tijdens reguliere openingstijden gewoon welkom in de vestiging te Zuid-Scharwoude. "Wij volgen hierin de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op. Zo is de centrale balie afgezet en is de winkel ruim opgezet zodat afstand houden niet lastig is."

Expert Woldhuis, Voorburggracht 208, Zuid-Scharwoude, tel. 0226-317374.