Oneindig veel mogelijkheden bij Meubelzorg

Partnerbijdrage
Meubelzorg biedt luxe stoelen op maat, van relaxfauteuil tot sta-op-stoel.
Meubelzorg biedt luxe stoelen op maat, van relaxfauteuil tot sta-op-stoel. (Foto: Meubelzorg.nl)

HEERHUGOWAARD - De winkel van Meubelzorg in Heerhugowaard biedt voor iedereen de ultieme stoel, wat de wensen ook zijn. Lekker zitten, relaxen en opladen in luxe relaxfauteuils, relaxbanken en sta-op-stoelen. Ook zijn er massagestoelen te vinden. 

Bij de stoelen zijn er oneindig veel mogelijkheden om deze te stylen naar smaak. Er kan gekozen worden uit meer dan duizend kleuren (leer of stof), dus er is altijd een kleur die past bij jouw interieur. Maar ook wat betreft de afmetingen, zorgt Meubelzorg ervoor dat de stoel op maat is gemaakt. Belangrijk is dat de zithoogte en -diepte klopt. Meubelzorg kan elke gewenste maat fauteuil leveren. 

Elke gewenste maat

Door niet te werken met vaste ‘gemiddelde’ maten, voorkomt Meubelzorg dat de koper kiest voor voor een te grote of een te kleine stoel. Ook hebben de experts in de winkel verstand van opties zoals een aparte motor voor de voetklep, rug, lende of hoofdsteun. Ze kunnen goed adviseren op basis van hun up-to-date ergotherapeutische kennis en jarenlange ervaring.

Thuis proefzitten

Er is dus nogal wat te kiezen. Gelukkig staat in de winkel in Heerhugowaard een ruim assortiment van meer dan 150 fauteuils klaar, waarop bezoekers kunnen proefzitten. Drukke agenda of gewoon liever thuis proefzitten? Geen enkel probleem: Meubelzorg geeft ook gratis demonstraties aan huis. Via de website kan dit aangevraagd worden. Dit kan voor adressen binnen heel Nederland en is geheel vrijblijvend. Alle stoelen zijn direct leverbaar, dus lang wachten voordat je kunt genieten van de nieuwe aankoop hoeft niet. 

Meubelzorg Heerhugowaard

Meubelzorg heeft vestigingen in Heerhugowaard, Barendrecht, Hoogland en Udenhout. De vestiging in Heerhugowaard aan de W.M. Dudokweg 32 is open van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Meubelzorg biedt tot tien jaar garantie en biedt de laagste prijsgarantie. Stoelen en fauteuils zijn er vanaf €695,-