(Foto: )
Bedrijf in Beeld

Ervaar de zomer bij De Geus Sport & Events!

  BiB

Meer dan 35 jaar een begrip in de regio

De Geus Sport & Events is al meer dan 35 jaar een begrip in de omgeving en staat vooral bekend als sportschool met veel persoonlijke aandacht naar haar leden toe. Daarnaast zijn er oneindig veel mogelijkheden op het gebied van plezier, ontspanning en uitdaging; zowel binnen als buiten. De evenementenhal – waarbij de tien bowlingbanen de basis vormen – en de bijzondere omgeving van Langedijk, bieden een breed scala aan activiteiten voor avonturiers van alle leeftijden.

Het aanzicht van het gebouw verklapt de aanwezige klimwand al snel. De 'Broekerberg' is op het hoogste punt 17 en een halve meter hoog en kent voldoende uitdagingen door de verschillende routes. De toenemende populariteit omtrent klimmen is de reden dat er veel aandacht wordt besteed aan opleidingen op het gebied van indoor- en outdoor klimmen.

Op warme dagen is het ruime terras aan de westzijde geopend. De kers op de taart is toch wel Restaurant BROEQ en het nieuwe Restaurant De Pannenkoek. De keuken van Restaurant BROEQ bereidt en kookt veelal met natuurlijke en lokale ingrediënten en werkt op open vuur vanaf een grote Franse houtskoolgrill. Restaurant De Pannenkoek haalt haar meel bij de ambachtelijke molen de Gouden Engel vandaan. Omgeven door de koolvelden, kan de 'Langedijker Pannenkoek' eigenlijk niet ontbreken.

De unieke combinatie van de verschillende activiteiten, diverse horecagelegenheden, exclusieve (vergader)ruimtes en een meedenkend team, maakt De Geus Sport & Events ideaal geschikt voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, zakelijke aangelegenheden en nog veel meer! Zie ook www.geus.nl

Meer berichten