TTL`ers Roel, Zeno en Laura top drie

  Nieuws

LANGEDIJK - In Heerhugowaard en een fors aantal kilometers verderop in het Zeeuwse Zierikzee, werd in het weekend van 10 en 11 maart op twee fronten geturnd.
De meisjes konden dicht bij huis hun turnkunsten vertonen en dat verliep uitstekend. Drie van hen haalden een medaille: Laura van Mullekom (Pupillen 1 D1, 3e), Kim Put (Pupillen 2 D2, 4e) en Annelotte Vagevuur (Pupillen 2 D1, 5e). Van de dertien TTL-turnsters in diverse categorieën eindigden er daarnaast ook nog acht hoog genoeg om door te kunnen stromen naar de regiofinale: Famke Derksen (8e), Tessel Straathof (9e), Tessa kramer (11e), Amy Bruurs (6e), Floor Keuning (12e), Nikita van Wier (9e), Floor van Stenis (9e) en Madelief Jak (8e). Voor Daniek v.d. Helm en Daniek Wit was de concurrentie dit keer net iets te sterk.
De jongens draaiden hun achtste finales voor het Nederlands Kampioenschap. Bij de jeugd 3e divisie beklom Roel Abbo na een puike wedstrijd de hoogste trede op het podium. Zeno van Esch zat daar dicht achter met zilver en Sil Jongenburger werd 8e.
Bij de senioren 3e divisie draaiden Youri Sweep (13e) en Dave Peijnenburg (15e) naar vermogen. Bij de junioren 1 in de 3e divisie tenslotte werd Nick Ryan Rajanayagam zeer mooi 5e en Noah Jongenburger 13e. Kayne Jongenburger, net hersteld van een blessure, sloot het toernooi af met een 24e plaats.
Kijk voor meer nieuws op www.turntotaallangedijk.nl.

Meer berichten