FAIR-NU Wereldwinkel vernieuwt

  Nieuws
FAIR-NU, de leukste duurzame, eerlijke winkel in Langedijk en omstreken. (Foto: aangeleverd)
FAIR-NU, de leukste duurzame, eerlijke winkel in Langedijk en omstreken. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD-SCHARWOUDE - Ja, vernieuwt met een t aan het einde! De winkel en het assortiment zijn aan een bescheiden make-over toe. Langs deze weg wordt iedereen uitgenodigd om tijdens de verbouwingsuitverkoop met veel voordeel de leukste, duurzaamste, origineelste en eerlijkste cadeaus te scoren.
Zoals altijd adviseren de medewerkers de klanten graag bij hun keuze, nemen de tijd en pakken de keuze mooi in. Deze grote sale mag men niet missen. Kom snel langs want op=op. De FAIR-NU Wereldwinkel is vanaf heden geopend en klanten zijn dus van harte welkom om een sneak preview van de nieuwe winkel en assortiment te nemen. Op 10 mei - Hemelvaartsdag - volgt een feestelijk opening.
Tijdens de Hemelvaartsmarkt op de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude wordt een grootse opening voor de winkel verzorgd. Knoop in de zakdoek, of X-je op de kalender! Net zo nieuwsgierig als de mensen van FAIR-NU? Dan zien zij alle belangstellenden graag weer in de vernieuwde winkel, uiteraard onder het genot van een (h)eerlijk kopje fairtrade koffie of thee!

Meer berichten