Lentefeest in Sint Pancras

  Nieuws
Een groots lentefeest staat op het programma in Sint Pancras. (Foto: aangeleverd)
Een groots lentefeest staat op het programma in Sint Pancras. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - Volkstuinvereniging West-Beverkoog en Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras organiseren maandag 21 mei (tweede pinksterdag) van 10.00 tot 16.00 uur samen weer een groots lentefeest.
Bij volkstuinvereniging West-Beverkoog vinden allerlei activiteiten plaats zoals een lentemarkt met diverse kramen en een uitgebreid aanbod van planten, een kunstexpositie, tombola en leuke attracties voor kinderen met onder andere een puzzeltocht. Verder zijn er een haringkar en diverse andere versnaperingen verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Van 14.00 tot 16.00 uur is er veel te beleven bij Kinderboerderij Jong Leven, zoals schapen scheren, Rad van Fortuin met veel leuke prijzen, een demonstratie wolspinnen en de kinderen kunnen leren werken met wol inclusief andere leuke knutselactiviteiten. Ook is er een tentoonstelling te zien over het leven van het schaap.
De toegang is gratis. De organisatie hoopt op veel bezoekers op het Janspad te Sint Pancras. Het volkstuinencomplex is gelegen achter de kinderboerderij.

Meer berichten