Jubileumeditie Stratenloop Tuitjenhorn

  Nieuws
Een van de jeugdgroepen in actie. (Foto: aangeleverd)
Een van de jeugdgroepen in actie. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

TUITJENHORN - De oudste hardloopronde wordt zaterdagavond 14 juli georganiseerd. Dit jaar wordt het 70-jarig jubileum van de Stratenloop Tuitjenhorn gevierd.
De organisatie is verheugd dat het sponsorcontract met de Rabobank is vernieuwd. Vanwege de 70e editie heeft de Rabobank Alkmaar e.o. een extra bijdrage gedaan om deze jubileumeditie tot een groot succes te maken. Dit jaar wordt de stratenloop opnieuw niet op de gebruikelijke tweede zaterdag van augustus gehouden, omdat dat midden in de schoolvakanties valt maar op 14 juli, één week voor de start van de schoolvakanties in de noordelijke helft van Nederland.
Ook dit jaar staat een een 5 km trimloop en een 10 km wedstrijd/trimloop op het programma. De 10 km wedstrijdloop wordt gesponsord door de Rabobank onder de naam Rabo golden one. Voor de senioren zijn er op de 10 km leuke geldprijzen te verdienen. Voor de jeugd zijn er fraaie bekers.
Nieuw dit jaar is de eenmalige jubileumestafette van vier kleine rondes voor bedrijven/straten/clubs/vrienden aan het slot van de stratenloop. Gehoopt wordt op een grote deelname.
Een ieder kan alvast gaan trainen om op 14 juli de loop tot een goed einde te brengen. Er zijn inmiddels contacten gelegd met de loopgroep TeamDistanceRunners en andere snelle regionale lopers en loopsters om een aantal zeer snelle mensen naar Tuitjenhorn te halen.
Voor meer informatie zie www.hollandia-t.nl

Meer berichten