`Nederland van het gas af' - Lonkende Leestafel in Bibliotheek Langedijk

  Nieuws
De Lonkende Leestafel is een plaats waar mensen elkaar inspireren en stimuleren om te lezen en om kennis te maken met verschillende onderwerpen.
De Lonkende Leestafel is een plaats waar mensen elkaar inspireren en stimuleren om te lezen en om kennis te maken met verschillende onderwerpen. (rodi.nl)

ZUID-SCHARWOUDE - De Lonkende leestafel is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en een plek die mensen samenbrengt. Een plaats waar mensen elkaar inspireren en stimuleren om te lezen en om kennis te maken met verschillende onderwerpen. Een open podium en ontmoetingsplaats voor iedereen.
De Lonkende Leestafel gaat komende vrijdag 18 mei over een actueel onderwerp: Marcel Ruijter gaat met aanwezigen in gesprek over alternatieve energiebronnen. Nederland moet van het gas af, maar hoe dan? Praat en discussieer mee onder het genot van een kop thee of koffie.
Tot eind juni gaat de Lonkende Leestafel door met elke vrijdagmiddag een ander onderwerp. Het idee van de bijeenkomsten is dat men makkelijk aanschuift en iets nieuws hoort. Er hoeft vooraf geen speciale interesse te zijn voor het onderwerp, maar het verbreden en verruimen van algemene kennis is een plezier voor iedereen. Onderwerpen die in de komende weken nog aan bod komen, zijn te lezen in een advertentie elders in dit blad, op de website of in de folder die verkrijgbaar is in de bibliotheek.
De Lonkende Leestafel is elke vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek aan de Bosgroet 4 in Zuid-Scharwoude. Gratis aanschuiven!

Meer berichten