Gracht als Beleving

  Nieuws
Gracht als Beleving speelt zich deels op de wal en deels op het water af. (Foto: aangeleverd)
Gracht als Beleving speelt zich deels op de wal en deels op het water af. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - Langedijk Waterrijk organiseert zaterdagavond 9 juni het evenement Gracht als Beleving. Het is een evenement dat zich deels op het water en deels op de wal afspeelt.
Op de wal zijn zes kleinschalige optredens te bewonderen, variërend van muziek, theater, dans tot West-Friese vertellingen. Langs de locaties met optredens van elk ongeveer tien minuten, wordt met het publiek dat is verdeeld over ongeveer 30 karakteristieke akkerschuiten, gevaren.
Het is de tweede keer dat deze waterrijke activiteit dankzij de 90 vrijwilligers wordt gerealiseerd. Deze keer varen de schippers op een gedeelte van de Achterburggracht te Oudkarspel. De eerste keer dat Gracht als Beleving twee jaar geleden werd georganiseerd, was het een groot succes. Het belooft opnieuw een bijzondere avond te worden waarbij het publiek een uniek stukje van de Achterburggracht te zien krijgt met daarbij mooie, vermakelijke, muzikale optredens.
Het aantal plaatsen beperkt is beperkt dus reserveer snel! Kijk voor details op de website van Stichting Langedijk Waterrijk: www.langedijkwaterrijk.nl

Meer berichten