De Groot en Slot goes Alpe d'HuZes

  Nieuws
De deelnemers reizen begin juni af naar Frankrijk. (Foto: aangeleverd)
De deelnemers reizen begin juni af naar Frankrijk. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - De Groot en Slot doet 7 juni met twee teams mee aan de Alpe d’HuZes. Maar liefst 20 deelnemers gaan fietsend of lopend de berg meerdere malen beklimmen. Met deze actie wil het bedrijf zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen de ziekte kanker.


Veel mensen krijgen direct of indirect te maken met deze vreselijke ziekte. Aangezien De Groot en Slot een goede afspiegeling van de maatschappij vormt, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren. De Groot en Slot, gevestigd in Broek op Langedijk, is wereldwijd actief met veredeling van uienrassen, sjalottenrassen en plantuienrassen.

Veiling


Met de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer zal overlijden aan kanker. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen zijn al diverse acties ondernomen in de vorm van zalmverkoop, spinningmarathon, wijnverkoop en cakeverkoop in samenwerking met een plaatselijke bakker. De Groot en Slot We organiseert nog een feestavond welke geheel wordt verzorgd door mensen en bedrijven die het bedrijf hierin steunen. De afsluiting van de feestavond betreft een veiling waarbij 100% van het geld ten goede komt aan de Alpe d’HuZes!
Alle 20 deelnemers, de vrijwilligers en supporters reizen begin juni af naar Frankrijk en verblijven op camping La Piscine in Bourg d’Oisans. De camping ligt aan de voet van de Alpe d’Huez. De teams zijn momenteel keihard aan het trainen voor de dertiende editie van de Alpe d'HuZes. De teams volgen of een donatie doen? Kijk dan op www.degrootenslot.nl/Ad6 voor meer informatie.
Voor vragen over de lopende acties kan te allen tijde contact worden opgenomen via 0226-331200 of Ad6@degrootenslot.nl

Meer berichten