Tweede editie Maedilon VZV Beach Handball toernooi

  Nieuws
De tweede editie van het Maedilon VZV Beach Handball Toernooi staat op het programma. (Foto: aangeleverd)
De tweede editie van het Maedilon VZV Beach Handball Toernooi staat op het programma. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

'T VELD - Het Beach Handball seizoen is al weer een poosje in volle gang. De drie beach velden liggen er weer mooi bij op sportpark VZV in ’t Veld. Door de bouw van de tweede sporthal zijn ze verplaatst en met de hulp van vele vrijwilligers en sponsoren is alles weer keurig aangelegd en worden ze weer volop in gebruik genomen.


Naast de trainingen zijn er ook vele clinics gegeven. De ultieme manier om eens kennis te maken met Beach Handball. Handbal verenigingen uit de wijde omgeving zijn naar ’t Veld gekomen en hebben met veel plezier en enthousiasme clinics gevolgd.
De afgelopen weken zijn vele teams van Maedilon VZV weer in actie gekomen op de diverse toernooien in het land. Uitgezonderd de dames en heren zijn A1, B1 en C1 jeugd in de race voor plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap. Dit onder leiding van de trainers Karsten Konrad en Jip van Otterloo. Vorig jaar werden zij immers alle drie Nederlands Kampioen en zij hebben dus een titel te verdedigen.
In 2017 werden A1, B1 én C1 Nederlands Kampioen onder leiding van trainers Karsten Konrad en Jip van Otterloo.

Kwalificatietoernooi


De tweede editie van het Maedilon VZV Beach Handball Toernooi staat zaterdag 9 en zondag 10 juni op het programma. Dit weekend komen maar liefst bijna veertig teams naar Sportpark VZV in ’t Veld om deel te nemen aan dit NK Kwalificatie toernooi. Een delegatie van het NHV ziet er op toe dat alles volgens de regels verloopt. Zij bepaalt ook hoeveel punten de teams met dit toernooi kunnen behalen. Zaterdag is het volle bak en komen de D-, C en B jeugd in actie. Zondag spelen de heren, dames en A jeugd.
Het volledige programma is te vinden op de website van Maedilon VZV en op de Facebook pagina. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kom deze dagen dus gerust even langs en proef de echte beach sfeer met muziek, barbecue en luchtkussen.

Meer berichten