Informatieavond zomerretraite

  Nieuws

SINT PANCRAS - In Sint Pancras heeft maandag 18 juni vanaf 19.30 uur een informatieavond plaats over de zomerretraite die ‘In De Vertraging’ organiseert van 11 tot 17 augustus op een landgoed bij Bakkeveen (Frl).
‘In De Vertraging’ werd onlangs opgericht door Greta Vink en Ernst Jonker uit Sint Pancras om laagdrempelige retraites te organiseren. Als ervaren retraitegangers weten zij als geen ander wat het positieve effect kan zijn van af en toe een weekje vertragen, stil worden, ver van je dagelijkse beslommeringen zijn. Door weinig prikkels te krijgen, offline te zijn, rust te nemen en veel in de natuur zijn komen lichaam en geest tot rust. Je laat je opladen door de natuur, rustige beweging en goede voeding.
Anders dan na een vakantie weet je na een retraite vaak beter op wie en waarop je je energie in de komende tijd wilt gaan richten.
Tijdens de avond op 18 juni wordt informatie gegeven over de zomerretraite in Friesland: over het programma, de omgeving et cetera. Er wordt een kleine ‘proeverij’ gegeven van wat de deelnemers kunnen verwachten tijdens zo’n retraite.
Deelname aan deze informatieavond kan door opgave via de website https://indevertraging.com. De verdere details van de avond worden na aanmelding verstrekt.

Meer berichten