Heel Sint Pancras Bakt bij Zwembad de Bever

  Nieuws
Allerlei gezellige activiteiten in De Bever. (Archieffoto/RM)
Allerlei gezellige activiteiten in De Bever. (Archieffoto/RM) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - Na het smakelijke succes van de afgelopen jaren organiseert Zwembad de Bever ook dit jaar weer Heel Sint Pancras Bakt.
Het bakspektakel bij Zwembad de Bever vindt 20 juni plaats. Deelnemers bakken thuis iets lekkers en komen hun creatie tussen 13.00 en uiterlijk 15.00 uur inleveren bij het zwembad. Om 15.30 uur worden de creaties beoordeeld door een vakjury, met onder anderen iemand van Bakker Beerse.
Er zijn meerdere categorieën, dus er mag van alles worden gemaakt, taart, koekjes, cake, noem maar op. Creativiteit wordt beloond en de winnaars krijgen een leuke prijs. Na de beoordeling begint het feest pas écht, dan is er een kans om de lekkernijen te proeven. Voor €4,- mag iedereen vier dingen proeven, minder trek? Dan kunnen er voor €2,50 twee dingen worden geproefd.
Taartenversierders, professionele bakkers in spe, of hobbybakkers, iedereen mag meedoen. Opgeven kan bij de kassa van De Bever. Het wordt ongetwijfeld weer een gezellige en vooral heerlijke dag met al het lekkers.

Vaderdag vieren bij Zwembad de Bever
Zondag 17 juni is het weer Vaderdag, tijd om alle vaders even in het zonnetje te zetten. Bij Zwembad de Bever worden alle vaders op Vaderdag in het zonnetje gezet. Vaders hebben dan gratis toegang tot het zwembad en krijgen een heerlijk kopje koffie. Daarnaast kunnen ze lekker relaxen op een gratis ligbed. Natuurlijk kan er ook lekker gespeeld, gevoetbald en gezwommen worden in het heerlijk verwarmde water.
Het zwembad is op Vaderdag open van 11.00 tot 17.30 uur. Voor meer informatie over Zwembad de Bever, zie www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.

Meer berichten