'Langedijk Zingt en Swingt' in Kloosterhof

  Nieuws

NOORD-SCHARWOUDE - Omdat de weergoden de laatste twee jaar een nadelige invloed hadden op het festival, heeft de organisatie besloten het deze keer in het Kloosterhof te houden. Na de eucharistieviering in St. Jan de Doper wordt de St. Jansweek traditioneel afgesloten met het muziekfestival 'Langedijk Zingt en Swingt'.
Zondag 24 juni om 11.30 uur wordt het muziekgebeuren geopend door de Gemengde Zangvereniging St. Caecilia met een gevarieerd licht klassiek programma. Daarna is het Langedijker Koor dit jaar weer van de partij, onder leiding van Giancarlo Romita. Een nieuw gezicht is het Wereldkoor Langedijk uit Oudkarspel met meerstemmige liederen uit allerlei landen. Vervolgens geven De Smartsingers uit Oudkarspel acte de présence met een zeer divers Nederlands repertoire. Het festival wordt afgesloten door het popkoor Back In Time. Dit koor bestaat uit ongeveer 50 zangers en zangeressen. De geluidstechniek is in handen van Jan de Jong.
Behalve de deelnemers en medewerkers wil de organisatie bij voorbaat de Stichting Lief Langedijk bedanken voor haar zeer belangrijke financiële bijdrage. 'Langedijk Zingt en Swingt' is een mooi en gevarieerd programma, met voor elk wat wils.

Meer berichten