Indian Summer sfeervol en zonovergoten

  Nieuws
Op de Willy Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig. Ondanks het feit dat hij in een rolstoel zit, wisten de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig de tent op zijn kop te zetten. (Foto: Vincent de Vries/RM)
Op de Willy Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig. Ondanks het feit dat hij in een rolstoel zit, wisten de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig de tent op zijn kop te zetten. (Foto: Vincent de Vries/RM) (rodi.nl)

LANGEDIJK - Indian Summer editie 2018 kan als zeer succesvol de boeken in. Twee zonovergoten dagen lang genoten zo'n 25.000 bezoekers van een mix van optredens. Van Di-rect tot Broederliefde, van De Jeugd van Tegenwoordig tot Nick & Simon, van Lil' Kleine tot Guus Meeuwis en nog veel meer! Ook de opvallende bellenbabes en -boys van Bekerstreet waren aanwezig. Bekerstreet is al voor het negende achtereenvolgende jaar verbonden met het Indian Summer Festival. Dit jaar zijn bij twee stands 26.000 lege bekers opgehaald. Al met al kijken alle partijen terug op een zeer geslaagde editie van Indian Summer.

Meer berichten