Feest op basisschool De Duizend Eilanden

  Nieuws
Na het openingswoord mochten alle kinderen confetti de lucht in schieten, waardoor het hele schoolplein kleurrijk versierd was. (Foto: aangeleverd)
Na het openingswoord mochten alle kinderen confetti de lucht in schieten, waardoor het hele schoolplein kleurrijk versierd was. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD-SCHARWOUDE - De Duizend Eilandenschool in Noord-Scharwoude bestaat dit schooljaar 40 jaar! Reden om het jaarlijkse schoolfeest voor kinderen en ouders (opa’s en oma’s et cetera) extra feestelijk te vieren op vrijdag 29 juni. Het thema was heel toepasselijk 'feest'. De feestcommissie haalde net als voorgaande jaren weer van alles uit de kast om er een fantastische happening van te maken. Ook het weer werkte daaraan mee.
Na het openingswoord mochten alle kinderen confetti de lucht in schieten, waardoor het hele schoolplein kleurrijk versierd was. Wie er nog feestelijker uit wilde zien kon zich laten schminken. Er waren leuke en uitdagende spelletjes: rijden op rodeostier Willem, draaien in de zweef, eieren slaan, schatgraven, spijkerbroek hangen, frisbees werpen, de limonadekoe melken en springen op het springkussen. De jeugd was vol overgave bezig. Ze werden verwend met limonade, snoep en een ijsje. En er was nog een extra attractie: een ballonartiest die voor de kinderen mooie cadeautjes maakte.

Applaus

De volwassenen konden van hun kinderen genieten en gezellig bijpraten tijdens de muzikale klanken van twee dj’s. Intussen werden er prachtige prijzen verloot bij het rad van fortuin. De mannen van de feestcommissie, die dit jaar afscheid namen, werden bedankt voor hun jarenlange inzet en kregen een spontaan applaus van alle aanwezigen. Het was top! Na een snelle decorwisseling ging het feest ‘s avonds door voor oud-leerlingen, leerkrachten en oud-leerkrachten die bijeen kwamen op de reünie. Ze werden onthaald op de rode loper en getrakteerd op een feestelijke prosecco en live muziek. Er werden herinneringen opgehaald door oud-directeur Joop Engeringh en door alle aanwezigen. Er was genoeg te bespreken…
Het was weer een dag met een gouden randje!

Meer berichten