Inschrijving OLDEE toernooi geopend

  Nieuws
OLDEE toernooi wordt binnenkort gespeeld. (Foto: aangeleverd)
OLDEE toernooi wordt binnenkort gespeeld. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WARMENHUIZEN - Het negentiende OLDEE toernooi in Warmenhuizen staat van zondag 5 tot en met zondag 12 augustus op het programma. Deelnemers kunnen zich hiervoor tot en met maandag 23 juli inschrijven op www.toernooi.nl.
Tennisliefhebbers vanaf 40 jaar kunnen in dit dubbeltoernooi de strijd aangaan met hun leeftijdgenoten. Er kan ingeschreven worden in de volgende categorieën: dames, heren en gemengd 40 cat. 5, 6, 7 en 8. Dames, heren en gemengd 55 cat. 5, 6, 7 en 8.
Er wordt gespeeld in poules. Het inschrijfgeld voor het OLDEE toernooi (€ 10,- per onderdeel) moet bij inschrijving via IDEAL worden betaald.


Senior Plus Toernooi

Ook dit jaar is er voor de tennissers vanaf 50 jaar weer het bekende eendaagse Senior Plus Toernooi op donderdag 9 augustus. Uiteraard kunnen ook de OLDEE-deelnemers hiervoor inschrijven. Dit toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om circa 16.00 uur. Een gezellige lunch is hierbij inbegrepen. Kosten inclusief koffie/thee en de lunch bedragen € 12,50, contant bij aanvang.
Voor het Senior Plus Toernooi kunnen liefhebbers zich aanmelden door te mailen naar tineke@vanbaar.net tot en met maandag 6 augustus. Vermeld bondsnummer, naam, geboortedatum, sterkte en (eventueel) dieet voorschrift.
Bij voldoende vraag verzorgt Max tijdens het OLDEE toernooi dinsdag, woensdag en vrijdag voor een warme maaltijd. Het eerste weekend zijn er broodjes beenham op het terras te verkrijgen.
Kijk ook op https://www.facebook.com/oldeetoernooi.warmenhuizen/?fref=ts waarop de laatste nieuwtjes en foto’s van dit toernooi worden geplaatst.

Meer berichten