Inschrijving Beverkoogtoernooi geopend

  Nieuws

SINT PANCRAS - Het Beverkoogtoernooi 2018 (actueel ratingtoernooi), wordt in de periode van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus voor de 43e keer door de TC Sint-Pancras georganiseerd.
De voorzitter van de TC Sint-Pancras, Jean Paul Efdé en de nieuwe wedstrijdleider René Wilkens, heten alle deelnemers en/of toeschouwers in genoemde periode van harte welkom op het tenniscomplex.
Daar kan tijdens dit toernooi op acht vakkundig geprepareerde gravelbanen worden getennist, door kenners nog altijd gekwalificeerd als de beste ondergrond. In de moderne kantine zijn een hapje en drankje verkrijgbaar en woensdag 1 augustus vindt de traditionele visavond plaats. Tong staat dan al jaren op het menu. Vispaleis Ab Dekker en Zn. uit Egmond aan Zee staat borg voor een uitstekende kwaliteit.
Inschrijven voor dit toernooi kan alleen via www.toernooi.nl. De sluitingsdatum is is 22 juli. Betreffende de HE en DE is bij dit toernooi sprake van een actuele rating. Er wordt gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6 en 7, 8 (17 en 21) DD/HD/GD en categorie 6 (35) HD/DD/GD. De Beverkoogcommissie kent weer enkele nieuwe gezichten; de al eerdergenoemde wedstrijdleider René Wilkens alsmede Monique Leijen, Inge Scholten, Bea Wolterman-Baar en Jochem Douma.

Meer berichten