Zwembad de Bever verwelkomt 25.000e bezoeker

  Nieuws
De zevenjarige Olaf Brinkman in de prijzen. (Foto: aangeleverd)
De zevenjarige Olaf Brinkman in de prijzen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - Zwembad de Bever mocht - na een weekend met prachtig weer en de jaarlijkse kampeernacht - maandag 2 juli de 25.000e bezoeker ontvangen.
De zevenjarige Olaf Brinkman stapte vorige week maandag precies op tijd door de poort bij Zwembad de Bever om de 25.000e bezoeker te worden. Hij werd verrast met een prachtige bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor 2019. Olaf en zijn familie zijn erg blij met het abonnement: “Het mooiste cadeau blijft natuurlijk dat de Bever hier in het dorp is en dat jullie er elke dag weer een feest van maken voor ons.”

Drie weken eerder

De 25.000e bezoeker is dit jaar drie weken eerder verwelkomd dan in 2017. Het is nog vroeg in het seizoen. Vanwege het prachtige weer in mei en de vele activiteiten bezochten al veel mensen het zwembad. Met mooi weer en de zomervakantie in het vooruitzicht kijkt het personeel van de Bever ernaar uit om de 50.000e bezoeker te mogen ontvangen.
Het personeel van de Bever blijft er intussen een feest van maken met de zwemlessen, zeemeermin en haaien zwemmen, kinderfeestjes en de aanstaande activiteiten zoals de Duurzame Doe Dag op 14 juli. Kortom, er is altijd wat te beleven bij de Bever.
Voor meer informatie over de activiteiten van zwembad de Bever, zie www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.

Meer berichten