Voorleesoptocht weer groot succes

  Nieuws
De kinderen luisteren aandachtig tijdens voorleesoptocht. (Foto: aangeleverd)
De kinderen luisteren aandachtig tijdens voorleesoptocht. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - Na een zeer geslaagde voorleesoptocht vorig jaar, organiseerde Kinderopvang Langedijk dit jaar op 20 juni dit evenement opnieuw. Er was een flinke opkomst van peuters en kleuters die de Voorleesoptocht bezochten, verspreid over drie optochten in Langedijk.
In Sint. Pancras, Noord Scharwoude en Broek op Langedijk liepen kinderen, gekleed in pyjama, met hun ouders naar drie voorleesplekken om te luisteren naar een fijn slaapverhaaltje. Bibliotheek Langedijk verzorgde de leuke prentenboeken, ondersteund met prachtige vertelplaten. Er werden verhaaltjes voorgelezen in onder andere de tuin van het Kloosterhof, het schoolplein van het Mozaïek, de tuin van zwembad de Bever, op het terras van Kwalitaria op het Broekerplein en in de locaties van de kinderdagverblijven. Het Zoldertheater gaf een leuke voorstelling in de Geist. Andere voorlezers waren de directeuren van de Phoenix en de J.D. van Arkelschool, wethouder Marcel Reijven, vrijwilligers namens de Bibliotheek Langedijk en het hoofd van Zwembad De Bever. De kinderen konden na alle verhaaltjes en een lekker ijsje heerlijk gaan slapen en naar dromenland gaan.
Kinderopvang Langedijk bedankt Bibliotheek Langedijk, Zwembad de Bever, dorpshuis de Geist, het Kloosterhof, IKC het Mozaïek, de Kwalitaria en alle voorlezers voor hun inzet, medewerking en gastvrijheid. Het was een gezellige optocht!

Meer berichten