Vijfde editie Bootcamp Obstacle Run

  Nieuws
Bootcamp Obstacle Run is een unieke beleving. (Foto: aangeleverd)
Bootcamp Obstacle Run is een unieke beleving. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

GEESTMERAMBACHT - De grootste obstacle run in de Kop van Noord-Holland beleeft haar vijfde editie op zaterdag 8 en zondag 9 september.
Ga de uitdaging aan met één of meerdere vriend(inn)en. Met pa en ma of als buddy. Met klasgenoten, sportmaten of als Special Force met collega’s! Of kom alleen en ga tot het uiterste. Bij de Bootcamp Obstacle Run kan het allemaal.
De Bootcamp Obstacle Run is een sensationeel, total off-road parcours. Deelnemers prijzen de unieke beleving, die wordt gevormd door de unieke en spectaculaire obstakels, het prachtige gebied - Geestmerambacht in Langedijk - en de fantastische sfeer.
Dankzij drie soorten runs, verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen met de Bootcamp Obstacle Run meedoen. Sport én plezier staan voorop.
Zaterdag 8 september wordt gestart met de Family Run. Start samen met een stoere buddy van 5 tot en met 15 jaar. Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met de modder achter de oren) bij het passeren van de finish!

Unieke beleving

Al snel valt de duisternis over het Recreatieterrein Geestmerambacht. Alleen het parcours is verlicht. De Night Run gaat van start. Elk zintuig staat op scherp, een unieke beleving. Dit is een speciale run ter gelegenheid van het eerste lustrum. Let op: er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Zondag 9 september moeten ruim 40 obstakels overwonnen worden. Zelfs afgetrainde hardliners hebben hier een keiharde dobber aan. Maar er kan natuurlijk ook worden gekozen voor de gangbare manier van overwinnen! Ieder zijn uitdaging, ieder zijn eigen operatie!
Inschrijven kan via www.bootcamp-run.nl. Teams vanaf zes personen ontvangen teamkortingen.

Meer berichten