Inwoners Dirkshorn winnen flinke geldsom

  Nieuws
Vader Henk en zoon Liam worden beiden door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met een cheque van 25.000 euro. (Foto: aangeleverd)
Vader Henk en zoon Liam worden beiden door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met een cheque van 25.000 euro. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DIRKSHORN - Goed nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1746 AA (Dorpsstraat) in Dirkshorn. Op deze postcode is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Onlangs werden de winnaars verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.


De volgende bedragen zijn gewonnen: 12.500 euro (drie winnaars) en 25.000 euro (vier winnaars). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Paul (63) wint samen met zijn vrouw Marieke en dochter Jill 12.500 euro én de BMW. Ze zijn blij verrast: "Volgende maand verhuizen we naar Curaçao, dus deze prijs had niet op een beter moment kunnen komen. Wat een geluk!"
Vader Henk (54) en zoon Liam (20) spelen beiden mee en winnen ieder 25.000 euro. Ze zijn dol enthousiast. Henk vertelt: "Wát zijn we hier ongelofelijk blij mee! Mijn vrouw is op dit moment in Gambia, waar we een winkel opstarten voor de lokale bevolking. Dit doen we met eigen geld, dus deze geldprijs komt ontzettend goed van pas. Super!"

Meer berichten