Kinderopvang Langedijk bedankt juf Mylene

  Nieuws

LANGEDIJK - Steeds meer basisscholen implementeren het continurooster, waardoor tussenschoolse opvang (TSO) niet meer nodig is. Voorheen bleven veel kinderen tussen de midden op school een broodje eten en daarna nog even spelen en ontspannen bij de TSO.
Dat was dit jaar ook nog het geval bij de RKBS St. Joseph in Heerhugowaard-Noord, die echter na de zomervakantie ook met een continurooster start. Daarmee komt er niet alleen een einde aan de TSO op de St. Joseph school, want dit was ook de laatste TSO voor Stichting Kinderopvang Langedijk (SKL). En dan neemt SKL tevens afscheid van juf Mylene, die maar liefst 22 jaar met alle liefde de TSO draaide op de St. Joseph school. Mylene vindt het erg jammer dat het stopt, ze vond het altijd heel leuk om te doen. Kinderopvang Langedijk wil juf Mylene bedanken voor haar jarenlange intensieve inzet, ze zal gemist worden.
Ondanks het stoppen van de TSO blijft Kinderopvang Langedijk opvang bieden in de St. Joseph school. Na de zomervakantie wordt daar gestart met peuterspeelgroep De Ukkehut (nu nog onder leiding van Blosse).

Meer berichten