Inschrijving tweede Zombie Obstaclerun geopend

  Nieuws
Inschrijving Zombie Obstaclerun geopend. (Foto: aangeleverd)
Inschrijving Zombie Obstaclerun geopend. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OUDKARSPEL - Sportclub GMA Sports organiseert zaterdag 27 oktober de tweede editie van de Zombie Obstaclerun. Na een succesvolle eerste editie komt dit evenement dit jaar terug met een nieuw uitdagend parcours over vijf kilometer in recreatiegebied Geestmerambacht in Noord Scharwoude. Voor deze editie is opnieuw een samenwerking aangegaan met Lasertag Alkmaar. “Hierdoor zorgen we voor de meest ultieme beleving van de deelnemer”, meldt Michael Smit, eigenaar van GMA Sports.
“We kijken terug op een succesvolle eerste editie van de Zombie Obstaclerun vorig jaar. Een paar honderd deelnemers werden flink uitgedaagd via obstakels en bloeddorstige zombies de eindstreep te halen. Zelfs de aanwezigheid van de brandweer en Lasertag zorgde voor veel spektakel”, vervolgt Michael. "Dit type evenement is van origine overgewaaid uit Amerika. Het is de bedoeling dat obstakels getrotseerd worden en je de hongerige zombies te slim af bent zodat ze jouw levens, oftewel lintjes, niet te pakken krijgen. Heeft de deelnemer nog levens over aan het einde van het parcours? Dan heeft de deelnemer de Zombie Obstaclerun overleefd."
Profiteren van een speciale Earlybird actie? De inschrijvingen zijn 1 juli gestart op gmasports.nl. Er is een beperkt aantal Earlybird kaarten voor €20,- beschikbaar, hierna betalen deelnemers €25,- per kaart. Informatie over het evenement is te vinden op Facebookpagina ‘Zombie Obstaclerun 2018’ of via de website van GMA sports (www.gmasports.nl/zombierun).

Meer berichten