Zonnige Zomerdagen bij Museum BroekerVeiling

  Nieuws
Veel activiteiten tijdens de Zonnige Zomerdagen. (Foto: aangeleverd)
Veel activiteiten tijdens de Zonnige Zomerdagen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - Deze zomervakantie kan iedereen bij Museum BroekerVeiling terecht voor een lekkere portie gezelligheid en plezier tijdens de Zonnige Zomerdagen. Er is een groot aantal activiteiten om deze zomer af te koelen!
Neem zwemspullen en vriendjes mee en kom varen in een fluisterschuit. Bij de BroekerVeiling zorgen ze voor een goedgevulde picknickmand. Tijdens het varen zie zijn allerlei leuke dingen te zien en is het heerlijk zwemmen in de Noorderplas. Voor de allerkleinsten hebben zijn zwemvestjes beschikbaar.
Liever wat actiever bezig? Stap in een Canadese kano! Laat de spierbundels maar werken en vind peddelend de weg door het Rijk der Duizend Eilanden. Stap onderweg eens uit en bekijk dit unieke gebied van dichtbij! Zijn er nog groenten te vinden op de akkers?

Kindermiddagen

Op de woensdagen in juli en augustus worden extra activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich helemaal uitleveren. Vanaf 13.00 uur wordt geknutseld onder begeleiding van de vrijwilligers. Daarna kunnen liefhebbers een dansje doen of een mooie kaars maken. Vergeet niet de dieren te aaien op het diereneilandje. De varkentjes Bram en Betty kijken uit naar elk bezoek.
Tijdens de Zonnige Zomerdagen worden nog veel meer activiteiten georganiseerd naast het toch al leuke museumprogramma. Kijk gerust eens op de evenementenpagina voor een overzicht van alle activiteiten: www.broekerveiling.nl/evenementen.

Meer berichten