Prachtig weer brengt 40.000e bezoeker bij Zwembad de Bever

  Nieuws
Stephanie werd verrast met een prachtige bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor volgend seizoen. (Foto: aangeleverd)
Stephanie werd verrast met een prachtige bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor volgend seizoen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar het warme weer van de afgelopen weken heeft toch al vroeg in het seizoen de 40.000e bezoeker bij Zwembad de Bever geleverd.
Op de tweede dag van de zomervakantie mocht zwembad de Bever de 40.000e bezoeker van dit seizoen ontvangen. De twaalfjarige Stephanie Muské was de gelukkige die op 24 juli als 613de bezoeker van de dag door de poort liep. En geluk had ze, want onderweg naar het zwembad waren ze verkeerd gereden, waardoor ze uiteindelijk precies op tijd aan kwam om als 40.000e bezoeker binnen te komen. Geluk bij een ongeluk! Stephanie werd verrast met een prachtige bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor volgend seizoen.

Hard werken

De 40.000e bezoeker is dit jaar vroeg gevallen, nog maar drie weken geleden mocht het zwembad de 25.000e bezoeker verwelkomen, die ook vroeg viel. Het warme weer van dit buitenbad seizoen zorgt ervoor dat er meer bezoekers komen zwemmen bij de Bever komen dan afgelopen seizoen. Nu de zomervakantie officieel is begonnen en nog meer mooi weer in het vooruitzicht zullen dat er nog meer worden.
Voor het personeel van het zwembad is het hard doorwerken, iets meer ijsjes scheppen en nog beter opletten, maar dat vinden ze niet erg. Samen maken ze er weer een gezellige dag van voor iedereen en kijken ze er naar uit om de 50.000e bezoeker te mogen ontvangen.
In de zomervakantie is de Bever elke werkdag van 11.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 17.30 uur geopend. De vroege vogels kunnen op maandag, woensdag en vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur bij het zwembad terecht om banen te zwemmen.
Voor meer informatie over de activiteiten van zwembad de Bever, zie www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.

Meer berichten