Start to Boerenkoolloop bij A.V. Nova

  Nieuws

WARMENHUIZEN - De jaarlijkse Boerenkoolloop vindt zondag 4 november plaats met start en finish op de accommodatie van A.V. Nova in Warmenhuizen. Voor het eerst organiseert A.V. Nova dit jaar 'Start to Boerenkoolloop', een variant op Start to Run met een specifieke voorbereiding op de Boerenkoolloop.
Geïnteresseerd om onder leiding van ervaren trainers jezelf voor te bereiden op de Boerenkoolloop? Dan is een snelle opgave vereist. De eerste trainingen beginnen woensdag 29 en donderdag 30 augustus. De laatste trainingen zijn op de woensdag en donderdag in de week voorafgaand aan de Boerenkoolloop.
De kosten voor Start to Boerenkoolloop bedragen € 50. Voor dit bedrag zijn tien trainingen te volgen en zijn deelnemers meteen ingeschreven voor de Boerenkoolloop. Onderdeel van de kosten is ook een kortdurend lidmaatschap van A.V verwerkt. Nova dat na de Boerenkoolloop vanzelf stopt.
Voor opgave of meer informatie: neem contact op met Jos Hoogeboom (bestuurslid A.V. Nova). Per mail via jpf.hoogeboom@quicknet.nl of per telefoon op nummer 06 1266 8131.

Meer berichten