Opnieuw dubbele ontdekkingspret in Langedijk

  Nieuws
Dat er in Langedijk veel te ontdekken valt hebben al vele mensen tot hun grote plezier ondervonden. (Foto: aangeleverd)
Dat er in Langedijk veel te ontdekken valt hebben al vele mensen tot hun grote plezier ondervonden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)


LANGEDIJK - Dat er in Langedijk veel te ontdekken valt hebben al honderden mensen tot hun grote plezier ondervonden. Na het succes van de vorige keren is het woensdag 22 augustus opnieuw dubbelop. Er kan op de fiets en te voet ontdekt worden hoe veelzijdig en uniek Langedijk is. (Betaalde redactie)
De fietstocht start om 13.00 uur bij droompark Molengroet in het recreatiegebied Geestmerambacht. Tijdens de fietstocht onder leiding van een enthousiaste gids bezoeken de deelnemers Langedijk van het zuiden (Sint-Pancras) tot het noorden (Oudkarspel). Er zijn onderweg informatieborden waarbij de gids nog extra uitleg zal geven. Het wordt een onvergetelijke ontdekkingsreis op de fiets. Deelname is gratis.

Dorpswandeling Noord-Scharwoude

Een al even onvergetelijke ontdekkingsreis, maar nu te voet, kan worden gemaakt onder deskundige leiding van twee gidsen door Noord-Scharwoude. Een dorp met veel mooie herinneringen. Zoals de veiling (niet te verwarren met de Broekerveiling), het spoortje, Verburg conserven, de oude gasfabriek, de bruggetjes, de ‘huissies’ en nog veel meer. Ook de nog met bruggen toegankelijke paden worden niet overgeslagen. Tijdens de wandeling zijn de de leukste anekdotes en verhalen te horen over hoe het vroeger toeging in Langedijk en meer specifiek Noord-Scharwoude.
De gidsen laten met foto’s zien wat er zoal is veranderd en verdwenen. Ook hier geldt dat de deelname gratis is. Wandel eens mee en zie hoe mooi Langedijk is.

Meer berichten