Verhuizing Ottertjes en start Ukkehut

  Nieuws
Peuterspeelzaal De Ottertjes opende op de locatie van de Duizend Eilanden school haar deuren. (Foto: aangeleverd)
Peuterspeelzaal De Ottertjes opende op de locatie van de Duizend Eilanden school haar deuren. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - De zomervakantie is voorbij en voor velen betekent dat een nieuwe start. Bij Kinderopvang Langedijk gaan ze aan de gang met twee peuterspeelzalen. Maandag 3 september opende peuterspeelzaal De Ottertjes op de locatie van de Duizend Eilanden school haar deuren.
Vlak voor de zomervakantie waren ze al verhuisd vanaf de Mariaschool. De Ottertjes heeft een mooie plek naast BSO Wiplala gekregen, ook onderdeel van Kinderopvang Langedijk . BSO Wiplala zit al jaren naast De Duizend Eilanden School en zal daar ook gehuisvest blijven. Het aanbod en programma bij De Ottertjes blijft zoals ouders en peuters het gewend zijn. Kinderopvang Langedijk zoekt op de nieuwe locatie nog meer de samenwerking gaan op met de kleuterklassen als een goede voorbereiding op de basisschool.
De andere nieuwe start is de overname van Peuterspeelzaal De Ukkehut in Heerhugowaard Noord. De Ukkehut is gevestigd in de St. Josephschool waar SKL een goede afstemming met de kleuterklas als doel heeft. En daarnaast wordt er samenwerking met de naburige kinderopvang Pinkeltje gezocht om elkaar te ondersteunen in het totale aanbod. Op de Ukkehut wordt het VVE programma aangeboden zoals op een aantal andere peuterspeelzalen van Kinderopvang Langedijk.

Meer berichten