Schoonmaak- en najaarstocht Langedijk Waterrijk

  Nieuws
Schoonmaak- en najaarstocht Langedijk Waterrijk
Schoonmaak- en najaarstocht Langedijk Waterrijk (rodi.nl)

BROEK OP LANGEDIJK - Langedijk Waterrijk organiseert zaterdag 6 oktober de jaarlijkse schoonmaaktocht; zondag 21 oktober staat de traditionele najaarstocht op de agenda.
Tijdens de schoonmaaktocht vertrekken leden van Langedijk Waterrijk samen met een aantal vrijwilligers met een schuit door de vaarwegen van Langedijk, om het zwerfvuil op te ruimen. Hoewel de meeste mensen netjes met het water omgaan komt er toch elk jaar weer van alles in het water terecht. Denk alleen aan wat allemaal in het water terecht komt als het hard waait. Afval vanaf bouwplaatsen en plastic dat in bermen ligt, waait dan gemakkelijk te water. Langedijk Waterrijk doet langs deze weg een oproep aan bereidwillige vrijwilligers. Opgeven voor de schoonmaaktocht kan via www.langedijkwaterrijk.nl. Details volgen na opgave.
Zondag 21 oktober staat de najaarstocht op de planning. Belangstellenden kunnen mee met een vaartocht. Wat de extra activiteit is, blijft nog even een verrassing. Er wordt gezellig nagepraat over de Openingstocht, Gracht als Beleving en de weekendtocht, onder het genot van zelf meegebrachte consumpties. De activiteitencommissie zorgt voor een bijpassende, winterse maaltijd, soepkommen en bestek. Deelname kost slechts 5 euro per persoon. Aanmelden kan tot en met 14 oktober via www.langedijkwaterrijk.nl.

Meer berichten