Skotwal in Sint Pancras

  Nieuws
Skotwal. (Foto: aangeleverd)
Skotwal. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - Skotwal geeft 15 september een optreden in Sint Pancras. 'Skotwal an deuze kant van 't durp en niet an de are kant. Grijp je kans voor maar een tientje.'
Wie kent ze niet de joos die prachtige West-Friese teksten gebruiken op bekende countrymuziek van Bob Dylan, Johnny Cash en vele anderen? Na concerten in de omgeving komt Skotwal nu optreden in K.C. De Regenboog in Sint Pancras. De Protestantse Gemeente te Sint Pancras organiseert dit concert en verwacht een hoge opkomst. Dit concert op zaterdagavond 15 september mag men niet missen.
Het concert is voor een ieder toegankelijk. Kaarten kosten €10,- per stuk. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Op = Op. Kaarten zijn te bestellen door € 10,- per ticket over te maken naar: NL93 RABO 0141 2294 11, ten name van de Protestantse Gemeente St. Pancras. Vermeld duidelijk naam en adres in de omschrijving. De organisatie zendt de kaarten vervolgens gepersonaliseerd toe. Vragen kunnen gesteld worden via skotwal@pgsp.nl.
De volledige opbrengst van de kaartverkoop is voor 'De Pluim' Fondsenwerving van de Protestantse Gemeente te Sint Pancras. Plaats: K.C. De Regenboog, Bovenweg 91 te Sint Pancras. Tijd: zaal open 19.30 uur.
Voor meer informatie zie www.pgsp.nl, https://www.facebook.com/PGSintPancras/ of www.skotwal.nl

Meer berichten