Verloren & gevonden

  Nieuws
Deze zonnebril is op 1 juli gevonden. (Foto: aangeleverd)
Deze zonnebril is op 1 juli gevonden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - Wie iets kwijt is of iets heeft gevonden kan dit doorgeven aan de redactie van het Langedijker Nieuwsblad, Postbus 150, 1723 ZK, Noord-Scharwoude. Bellen of mailen kan ook via tel. 0226-333573 of redactie.lnb@rodi.nl. Oproepen proberen wij nog dezelfde week te plaatsen.

De redactie van het Langedijker Nieuwsblad ontving afgelopen week een telefoontje van een aangeslagen vader uit Sint Pancras. "Op woensdag 26 september j.l. in de middag is de fiets gestolen van mijn zoon (zie foto). Mijn zoon is tien jaar oud en hij was kinderpostzegels aan het verkopen. Hij bevond zich in de Wilgenlaan in Sint Pancras. Hij had zijn fiets op de stoep gezet, en werd door iemand naar binnen gevraagd achterom het huis, om het formulier van de kinderpostzegels in te vullen, omdat de voordeur niet open wilde bij deze bewoner. Toen hij terugkwam was zijn fiets, mountainbike van het merk Scott, gestolen van de stoep. Deze fiets is nog maar vier maanden oud, nieuw gekocht (hij was er zo blij mee!..).
De buurman van de bewoner in de Wilgenlaan had wel twee jongens van een jaar of vijftien á zestien jaar oud, langs zien fietsen op het moment dat de fiets is gestolen. Deze twee jongens zijn ook nog door iemand anders opgemerkt daar. Als iemand meer weet over deze diefstal, graag contact opnemen met 06-30427830 of 06-10705972.

Meer berichten