Voedselbank ontvangt gezinskaarten voor Museum BroekerVeiling

  Nieuws
Vrijdag 28 september om 10.00 uur zijn in Museum BroekerVeiling de gezinskaarten officieel uitgereikt aan de Voedselbank door Ron Karels, directeur Museum BroekerVeiling en een vertegenwoordiger van Rabobank Alkmaar e.o. (Foto: Daniël Vos)
Vrijdag 28 september om 10.00 uur zijn in Museum BroekerVeiling de gezinskaarten officieel uitgereikt aan de Voedselbank door Ron Karels, directeur Museum BroekerVeiling en een vertegenwoordiger van Rabobank Alkmaar e.o. (Foto: Daniël Vos) (rodi.nl)

LANGEDIJK - Omdat iedere ouder zijn kind(eren) graag mee op stap neemt, hebben Rabobank Alkmaar e.o. en Museum BroekerVeiling 30 gezinskaarten aan de verschillende voedselbanken in de regio geschonken. Zo kunnen ook deze gezinnen genieten van een heerlijk cultureel dagje uit in Museum BroekerVeiling.


De Rabobank werkt al jaren samen met Museum BroekerVeiling, en heeft onder andere de audiotour van het museum mogelijk gemaakt. Beide partijen hebben onlangs besloten om de samenwerking verder uit te breiden. Vanuit haar coöperatieve gedachte spant Rabobank zich in om kunst en educatie breed toegankelijk te maken, ook voor gezinnen die het minder breed hebben. De beschikbaar gestelde gezinskaarten zijn voor de voedselbank een welkome aanvulling op het aanbod.

Meer berichten