'Morning, Mourning', over liefde en afscheid

  Nieuws
Dansers Marie Khatib-Shahidi and Youri Peters gaan volledig in elkaar op. (Foto: aangeleverd)
Dansers Marie Khatib-Shahidi and Youri Peters gaan volledig in elkaar op. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BROEK OP LANGEDIJK - Project Geestdrift presenteert vrijdag 12 oktober, in samenwerking met Karavaan, de bijzondere dansvoorstelling 'Morning, Mourning' in de doopsgezinde kerk ('vermaning') in Broek op Langedijk.
'Morning, Mourning' is een prachtig ontroerend duet van twee mensen, vol liefde en afscheid, afhankelijkheid en hoop. Over hoe we omgaan met het einde, een eindeloze reis of een hopeloze. Dansers Marie Khatib-Shahidi and Youri Peters maken fantastisch gebruik van de ruimte, waar het publiek middenin staat. Dichtbij deze mooie dansers, die in elkaar opgaan in hun laatst gedeelde momenten. Youri en Marie wonnen met deze voorstelling tijdens het Cafe Theater Festival Utrecht 2018 de Vakjury-prijs.

Project Geestdrift

'Morning, Mourning' is onderdeel van een serie voorstellingen in de doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord. Sinds begin dit jaar organiseert Project Geestdrift, in samenwerking met Karavaan, prikkelende en eigentijdse muziek-, dans- en theatervoorstellingen om deze sfeervolle kerkjes opnieuw op de kaart te zetten. Elke voorstelling wordt gecombineerd met een contextprogramma, waarin er, naast het thema van de avond, aandacht is voor de rijke geschiedenis van het gebouw en de mensen die er al eeuwenlang samenkomen.
Tickets voor de voorstelling kosten € 7,50. Voor meer informatie en kaartverkoop zie www.projectgeestdrift.nl.

Meer berichten