Jubileumeditie ATB Challenge

  Nieuws

TUITJENHORN - Voor de vijfde editie van de ATB Challenge Tuitjenhorn, die zondag 14 oktober wordt verreden, hebben de organisatoren een gevarieerd parcours uitgezet over weilanden, akkers, dijken en langs vele prachtige plekjes die de omgeving zo mooi maken.
Veel landeigenaren hebben zich evenals voorgaande jaren enthousiast opgesteld, waardoor het mogelijk is om de mountainbikers over hun land te laten fietsen. Zo wordt een mooie lus uitgezet over campingpark De Bongerd, Golfbaan Dirkshorn en het Acon-circuit in Sint Maarten en mogen de deelnemers bij B-Four Agro in Warmenhuizen enkele hindernissen bedwingen. Net als voorgaande jaren kan bij de mountainbiketoertocht worden gekozen voor 35 of 50 kilometer. Inschrijven voor de toertocht kan op de dag zelf in de kantine van VV Hollandia T., tussen 08.00 en 09.30 uur. Starten kan tussen 09.00 en 09.30 uur.
Na afloop van de tocht is er gelegenheid tot douchen en wordt de fiets weer schoon gespoten. Uiteraard kan er na afloop van de challenge iets gedronken worden in de kantine van Hollandia T.
Meer weten? Kijk op www.hollandia-t.nl en op Facebook MTB-Tuitjenhorn.

Meer berichten