Stichting Present: voor wie wat steun kan gebruiken

  Nieuws

LANGEDIJK – "We zijn blij met iedereen die iets kan betekenen of doen, met regelmaat of eenmalig", aldus Renée Rademacher, coördinator van stichting Present Heerhugowaard-Langedijk. "We streven naar een grotere groep mensen die in variërende samenstelling klussen oppakken en uitvoeren. Uiteraard wordt u dan uitgenodigd voor ons vrijwilligersuitje." Belangstellenden kunnen zich aanmelden als vrijwilliger voor één dag, maar ook als flexvrijwilliger als ze meerdere keren inzetbaar willen zijn.
Present zet zich op verzoek van maatschappelijke organisaties in voor mensen die met problemen, weinig geld en een slechte gezondheid te maken hebben. De vrijwilligers helpen bij behangen, schilderen, het leggen van laminaat, verhuizen maar ook rolstoel rijden met ouderen in een woonzorgcentrum behoort tot de mogelijkheden. Een vaste vrijwilliger van Present vertelt: "Het klussen geeft veel plezier, en ik word telkens weer geraakt door de blije tevredenheid van de hulpvragers, dat is het presentje dat je als vrijwilliger zelf ontvangt."
Wie zich ook wil inzetten voor een ander, kan contact opnemen met Renée Rademacher. Bespreek met haar, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden. "Ik roep iedereen die wat tijd overheeft op zich aan te melden en voor die mensen die het echt nodig hebben iets moois te doen!", aldus voorzitter Kees Slot. Reden voldoende voor mensen om zich aan te melden. Stichting Present heeft ook altijd behoefte aan klusgereedschap. Dus schroom niet om behangrollers of tuingereedschap te doneren.
Meer weten? Bel 06-20841262 of mail naar info@presentheerhugowaard-langedijk.nl.

Meer berichten