Pilot (g)ewoon zwemmen

  Nieuws
Pilot G-zwemmen gaat door tot eind december. (Foto: aangeleverd)
Pilot G-zwemmen gaat door tot eind december. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD-SCHARWOUDE - Na tweemaal een try-out welke beide keren succesvol was, heeft de organisatie van G-zwemmen besloten om dit zeker een kans te geven.
Vanaf 30 september is er een pilot gestart welke tot eind december doorgaat. Het was vorige week zondag een genot om de kinderen, maar zeker ook de ouders, te zien genieten van hun training. Uiteraard is het uitgangspunt om dan definitief het G(ewoon) zwemmen op het menu te hebben. De opzet is om de leden watervrij te maken en kennis te laten maken met waterpolo en zwemmen. Dit alles wordt spelenderwijs aangeleerd in zwembad Duikerdel. Om misverstanden te voorkomen: het is geen zwemles! Hoe groter de groep is, hoe beter er kan worden ingespeeld op de diverse niveaus van de leden. In principe richt de organisatie zich op kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking, tot en met 16 jaar. Het kind moet wel zelfstandig in en uit het bad kunnen komen omdat hier geen faciliteiten voor zijn.
Dit alles vindt plaats in zwembad Duikerdel te Noord Scharwoude van 16.00 uur tot 17.00 uur op de volgende data: 14 en 28 oktober, 11 en 25 november en 9 en 23 december.
Vragen of interesse? Neem dan snel contact op met de organisatie gzwemmen@zpcdereuring.nl

Meer berichten