Activiteiten Behouden Huis

  Nieuws

OUDKARSPEL - In het Behouden Huis staat weer een aantal activiteiten op stapel. Hieronder de agenda.
Doet en Ontmoet: Donderdag 8 november 13.30 uur. Doet en ontmoet is een open inloop, vrij toegankelijk waar men welkom is voor zomaar een praatje of een kopje koffie drinken. Elke donderdagmiddag staat om 13.30 een kopje koffie klaar en zijn er vrijwilligers aanwezig om bezoekers welkom te heten.
Haak- en Breihuis: vrijdag 9 november 10.00 tot 12.00 uur. Samen haken en breien is gezellig. Patronen uitwisselen, ideeën opdoen, leren en inspireren. Dat is het idee achter het haak- en breihuis. Oefenmateriaal is aanwezig en alleen het kopje koffie moet worden betaald. (€ 1,20).
Knutselen met kinderen vanaf 7 jaar: vrijdag 9 november 18.30 tot 19.45 uur
Een team vrijwilligers staat klaar om de jongens en meisjes te helpen en te begeleiden bij hun werkstukken en projecten. Voor een kleine vergoeding €1,50 (per kind per avond) kan iedereen aan de slag.
Dans en Ontmoet: zaterdag 10 november 21.00 uur. Een grandioos 35 dansfeest. De DJ draait voor een groot deel muziek uit de eighties en nineties. Een avondje lekker veel plezier en een stukje nostalgie. Entree is 5 euro per persoon.
Klaverjassen: dinsdag 13 november, start 14.00 uur, maar liefst iets eerder aanwezig (om 13.30 uur). Er wordt gespeeld met steeds wisselende partners en er is voor iedereen een prijsje. Er worden er wel tien partijen tegelijk gespeeld. € 4,00 inclusief koffie of thee.
Biljarten: in Het Behouden Huis zijn meerdere biljartgroepen actief. Ook zin om het groene laken (weer eens) te testen? Tijdens de openingsuren van Het Behouden Huis is het al mogelijk een partijtje te spelen voor € 3,00 per uur. Reserveren voor een bepaalde tijd kan ook, persoonlijk bij een van de gastdames, gastheren of beheerders van Het Behouden Huis of via de telefoon (0226 75 30 63) of per email naar info@behoudenhuisoudkarspel.nl
Opgave: info@behoudenhuisoudkarspel.nl. Voor meer info: http://behoudenhuisoudkarspel.nl

Meer berichten