Repair Café

  Nieuws

LANGEDIJK - Het Repair Café wordt 14 november in de Sociale winkel gehouden en de 28e november in het Behouden Huis. In Oudkarspel is er hulp bij kledingherstel. Niet in de Sociale Winkel. En een nieuwtje, het reparatiecafé komt terug in Sint Pancras! Houd de berichtgeving in de gaten.
Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong, oud, arm of rijk; bij het reparatiecafé staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die willen helpen. Wie spullen heeft die aan een kleine reparatie toe zijn of zelf de reparatiekennis wil opschroeven, is van harte welkom. Naast elektronische apparatuur zoals computers kan iedereen langskomen voor eenvoudige kledingreparaties. Ook alles met een stekker is welkom!
Ervaren reparateurs verrichten de reparatie samen met de inbrenger, zodat een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf gedaan kan worden. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.
Elke tweede en vierde woensdag is er Repair Café in Langedijk. Eerst van 14.00 tot 16.00 in de Sociale winkel in WC Broeker Veiling. De vierde woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten