Bericht van Sint Nicolaas - Aan alle kinderen, ouders, opa's en oma's en belangstellenden van Langedijk

  Nieuws
Bericht van Sint Nicolaas<br /><span class="chapeau">Aan alle kinderen, ouders, opa's en oma's en belangstellenden van Langedijk</span>
Bericht van Sint Nicolaas<br /><span class="chapeau">Aan alle kinderen, ouders, opa's en oma's en belangstellenden van Langedijk</span> (rodi.nl)

'Zaterdag 24 november is het zover. Om 09.00 uur zal ik aankomen in Broek op Langedijk aan het Havenplein. Wij kijken er nu al naar uit om jullie daar allemaal te mogen begroeten. Traditiegetrouw zal de Pietenmuziekband jullie na onze aankomst vermaken met hun bekende sinterklaasliedjes. Zingen en dansen jullie dan mee?
Na aankomst en de ontvangst door de burgemeester zullen de pieten en ik een ieder zoveel mogelijk persoonlijk begroeten. Vervolgens start de rijtoer door jullie mooie dorp. Mocht je nu door omstandigheden verhinderd zijn bij de aankomst, kijk dan even naar het rijtoerschema zodat jullie precies weten wanneer we waar zijn. Of kom 's middags rond 15.20 uur naar de Roode Leeuw waar we een bezoek brengen en een echte pietendisco houden. Iedereen is welkom.
Wij hebben er nu al zin in en ik hoop jullie ook. De cadeautjes zijn ingepakt en het snoepgoed ligt klaar. Hopelijk hebben we goed weer dan wordt het voor een ieder weer een fantastische dag. Tot dan.'
Met de allerhartelijkste groeten van Sint Nicolaas en al zijn pieten.

Schema
Het schema is in vergelijking met andere jaren iets veranderd. Neem daarom even goed door om teleurstelling te voorkomen.
Aankomst:                        Vertrek:
09.00 uur   Havenplein Broek op Langedijk         09.45 uur
09.55 uur   Kaas                     10.10 uur
10.15 uur   Woonhuis Dr. Bok               10.30 uur
10.35 uur   Dorpsstraat t.h.v. Kramer Zuurkool         10.50 uur
11.00 uur    Roode Leeuw                  11.25 uur
13.15 uur    Woudmeerweg Oudkarspel            13.45 uur
13.55 uur   Behouden Huis               14.10 uur
14.20 uur    Spaansen Bloemen               14.40 uur
14.50 uur   Ed Ydo                     15.10 uur
15.20 uur   Roode Leeuw                  15.45 uur
In de Roode Leeuw is een Pietendisco waar ook Sinterklaas even zijn opwachting zal maken. Dit wordt jullie aangeboden door Café de Roode Leeuw. Tot 17.00 uur en is iedereen hier welkom. De Vrienden van de Sint willen bij deze de bedrijven bedanken die in het verleden, vandaag en hopelijk heden de sinterklaasintocht mogelijk maken voor uw (klein)kinderen:
Witte Koeltechniek BV, VHC Jongens BV, Lays Chips, Nic Oud Direct Mail, BKL (Bedrijvenkring Langedijk) en Koninklijke Vezet B.V. Warmenhuizen, Well Done, Ondernemersvereniging AOL, Allrig Group, Kaas!, De Geus bouw BV en de familie Kooistra. En natuurlijk iedereen die de intocht, middels donaties, een warm hart toedraagt. Mocht u ons ook willen bijstaan dan kunt u ons steunen via een financiële gift: NL 64 RABO 0160422159 Bedankt namens ons maar vooral alle kinderen van Langedijk,
Met vriendelijke groet: Stichting Vrienden van de Sint.
Meer weten? Volg 'Intocht Langedijk' op Facebook.

Meer berichten