Pieteninstuif in Harenkarspelhal

  Nieuws
Pieteninstuif wordt georganiseerd door Sportservice Schagen. (Foto: aangeleverd)
Pieteninstuif wordt georganiseerd door Sportservice Schagen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

TUITJENHORN - Team Sportservice Schagen organiseert woensdagmiddag 28 november van 15.00 tot 16.30 uur de jaarlijkse pieteninstuif voor kinderen tot tien jaar.
De pieteninstuif is elk jaar weer een groot feest waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Jarenlang werd het in de Niedorphal gehouden. Dit jaar is de pieteninstuif op een andere locatie; de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn.

Pietenkunstjes

Kinderen kunnen in de Harenkarspelhal hun pietenvaardigheden oefenen met speciale sport- en spelactiviteiten. Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. Er zijn nog veel meer pietenkunstjes te doen. De stormbaan staat er ook. Er komen dit jaar ook weer pieten kijken of er goede hulppieten zijn en ze hebben ook wat lekkers bij zich!
Aanmelden hoeft niet

De entree is € 2,- per kind, volwassenen hebben vrij entree. Opgave is niet nodig. Het is leuk als kinderen verkleed komen, maar een kraag/cape die om de nek zit is niet aan te bevelen in verband met de veiligheid. Zaalschoenen zijn wel verplicht.

Meer informatie

De Harenkarspelhal is op de Oostwal 21, in Tuitjenhorn. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Team Sportservice Schagen, Marjolein Hagen telefoon: 0224-214774 of mail: mhagen@teamsportservice.nl

Meer berichten