Open dagen in nieuw atelier Erica Kraan-Art

  Nieuws
Beeldend kunstenaar Erica Kraan opende nieuwe atelier in OndernemersCentrale in Tuitjenhorn. (Foto: aangeleverd)
Beeldend kunstenaar Erica Kraan opende nieuwe atelier in OndernemersCentrale in Tuitjenhorn. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

TUITJENHORN - Beeldend kunstenaar Erica Kraan heeft per 1 november haar nieuwe atelier geopend in de OndernemersCentrale in Tuitjenhorn. In haar oude atelier groeide ze namelijk uit haar jasje.
Erica maakt beelden van klei en geeft lessen en workshops boetseren. Haar atelier aan de Oostwal 2 is voor een ieder op 17 en 18 november open van 12.00 tot 17.00 uur.
Erica is tevens voorzitter van de stichting Keramisten Noord-Holland. Tijdens dit Landelijk Open Atelier Weekend stellen meerdere collega-keramisten van de stichting hun atelier open. Ook hun mooie werk bekijken? Graag nemen ze je mee achter de schermen en vertellen over hun passie.
Andere deelnemers Stichting Keramisten Noord-Holland in de regio zijn: Elisabeth Leyen in Dirkshorn, Joop Metselaar van Atelier de Koog in Zuid-Scharwoude, Bets de Vries van AtelierBd in Wervershoof, Hans Jasperse van atelier de Draai in Oostwoud, Keramiek-atelier Lenie van der Laan in Zwaag, Alexandra Verwolde in Hoorn en Ada Aukema van Atelier Creada in Purmerend.

Meer berichten