Betoverende klanken uit Georgië - Khareba & Gogia in Oude Ursulakerk

  Nieuws
Khareba & Gogia. (Foto: aangeleverd)
Khareba & Gogia. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WARMENHUIZEN - Het Georgische ensemble Khareba & Gogia komt 15 november weer naar Warmenhuizen. Het ensemble brengt een mooi nieuw programma.
Georgië heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco! Het repertoire van Khareba & Gogia varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze- en romantische liedjes en traditionele dansmuziek uit verschillende delen van Georgië. De zang wordt naast de accordeon en gitaar virtuoos begeleid door een aantal, voor ons onbekende, specifiek Georgische instrumenten. In de pauze kunnen de bezoekers genieten van een bij de toegangsprijs inbegrepen glas Georgische wijn. Het wordt net als twee jaar geleden weer volop genieten in de Oude Ursulakerk van de unieke, warme klanken uit het land wat in Nederland pas recent werd ontdekt door ‘Wie is de mol’.
De aanvang is 20.15 uur, kerk open 19.15 uur. Kaarten à € 15,- graag contant en gepast betalen. Kaarten verkrijgbaar bij de kerk voorafgaand aan concert. Reserveren kan bij Petra Taams 0652845447.

Meer berichten