Cadeau`s uit het Hart

  Nieuws

LANGEDIJK - De eerste trekking van de bonactie 'Cadeau’s uit het Hart' heeft afgelopen woensdag 28 november bij bij B&L Notarissen plaatsgevonden.
Aan de volle tafel met bonnen is af te lezen dat de actie populair is! Aan notaris Helma Bokhorst de eer om de winnende bonnen te mogen trekken. Het blijft elk jaar weer spannend om de namen uit die grote berg tevoorschijn te zien komen! De prijzenpot is supergoed gevuld met fantastische cadeau’s, beschikbaar gesteld door de winkeliers van Hartje Langedijk.
De prijswinnaars krijgen, naast deze bekendmaking, persoonlijk bericht en zijn uitgenodigd om de prijs persoonlijk in ontvangst te komen nemen op vrijdag 14 december om 16.30 uur in restaurant de Burg. De tweede trekking vindt morgen plaats dus lever de bonnen weer in om kans te maken op geweldige prijzen. De winkeliers van het Hart wensen iedereen een gezellige sinterklaasavond toe en verwelkomen klanten graag in de winkels voor de kerstaankopen

Prijswinnaars eerste trekking

Ruud Schigt: Noord-Scharwoude, vd Zwam: Broek op Langedijk, Sandra de Wit: Zuid-Scharwoude, Sandy Rood: Oudkarspel, Karin van der Vliet: Oudkarspel, M. Groen: Noord-Scharwoude, Ruby de Jong: Noord-Scharwoude, E. Van Straten: Sint Pancras, S. Paarlberg: Egmond aan Zee, H. De Lange: Noord-Scharwoude, G. De Boer: Oudkarspel, G. De Boer: Zuid-Scharwoude, Tom Beers: Noord-Scharwoude, de Reus: Waarland, I. De Geus: Zuid-Scharwoude, Marit Bruin: Noord-Scharwoude, A. Edse: Broek op Langedijk, De Groot-Jonker: Oudkarspel, Daniel: Noord-Scharwoude, N. Stoop: Noord-Scharwoude, Th. Jonk: Oudkarspel en Mike Gerritsen: Noord-Scharwoude.

Meer berichten