Positieve 'Verhalen uit het hart' krijgt vervolg

  Nieuws

LANGEDIJK - De eerste reacties op het boek zijn zeer positief. Zowel de inhoud van de waargebeurde verhalen, als de vormgeving wordt als zeer positief ervaren.
‘Waargebeurd’ is de rode draad die het boek warm en bijzonder maakt. Levensverhalen, waarin mensen zich kwetsbaar opstellen en met trots laten weten hoe zij zijn omgegaan met tegenslagen en beproevingen. Is het niet zo dat door te schuren en poetsen een edelsteen zijn glans krijgt? De verbeelding van de kern van Langedijk met BroekerVeiling, molen, bootjes en schaatsers, beddenrace wordt zeer gewaardeerd en als banner van twee meter en de perspex A3 uitvoering siert woonhuis of bedrijfsruimte. Drukkerij Marcelisdékavé heeft er een prachtig boek van gemaakt.

Tweede serie

Inmiddels is een tweede serie mensen bereid gevonden, die het verhaal wil vertellen. Op 19 december staat het levensverhaal van Alma Danenberg centraal. Het opgetekende verhaal wordt voorgelezen en met beeldmateriaal en video toegelicht. De gast in de hoofdrol kiest de gewenste muziek, die zo mogelijk live of via een digibord wordt gepresenteerd. Voor zowel de gast als de aanwezigen is zo’n middag een cadeautje!
‘Verhalen uit het hart’ is te verkrijgen voor € 14,95 in de Sociale Winkel of boekwinkel. Het boek is mede mogelijk gemaakt door: Wever projecten, Stichting Lief Langedijk en drukkerij Marcelisdékavé.

Meer berichten