'Ons tuinplezier wordt op deze manier vergald'

  Nieuws
Het tuinhuisje voor de brand. (Foto: aangeleverd)
Het tuinhuisje voor de brand. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - De redactie van het Langedijker Nieuwsblad ontving afgelopen week naar aanleiding van het persbericht over de brand in het tuinhuisje navolgende mail.
'Beste redactie, hierbij wil ik reageren op het stukje wat gisteren in de krant stond. Het betreft het verbranden van ons tuinhuisje. Zie in bijlage een foto van hoe het voor de brand uit zag. We zijn er erg verdrietig om. Dit mooie plekje wat we daar hadden was het derde plekje op het complex. In 2015 hadden we een startersplek, en toen er een mooie plek vrijkwam (naast de sloot) zijn we verhuisd. Daar moesten we voor het einde van dit jaar af omdat de gemeente de grond weer terug wilde. Dus alle hobbytuinders van dat stukje grond hebben een grote verhuizing achter de rug het afgelopen jaar, wij dus ook. Mijn man heeft al zijn vrije tijd er in gestoken, ook de vakantietijd. Zodat er weer een mooie plek zou zijn. Op de foto kunt u zien dat, dat goed gelukt was. Dit gegeven maakt het extra triest.
Ik zou het erg prettig vinden als er een stukje in de krant geplaatst zou worden, over het tuinplezier van de mensen daar. Wat dus op deze manier vergald wordt.'
Naam en adres bij de redactie bekend.

Meer berichten