De bal is rond, 5 vragen aan...

Oranje
Het team van Ed en Tiny Ydo is er helemaal klaar voor!
Het team van Ed en Tiny Ydo is er helemaal klaar voor! (Foto: aangeleverd)

De bal is rond, 5 vragen aan... Het team van Ed Ydo

Waar, hoe en met wie kijk je het liefst naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal?

Anna; “Ik kijk het liefst met onze hele vriendengroep in de “Oranjeschuur”. Die schuur wordt speciaal voor grote evenementen van voetbal in het leven geroepen. En het is supergezellig om met elkaar de wedstrijden te bekijken.

Wie is je favoriete speler van Oranje en waarom?

Ageeth; “Mijn favoriete speler van Oranje is Mathijs de Ligt. Een aanvallende verdediger en fantastische voetballer die vaak spanning in de wedstrijd brengt.

Waarom gaat dit hét toernooi van Oranje worden (of juist niet!)?

Roos; “Dit toernooi gaat hét toernooi van Oranje worden, omdat het de eerste keer is dat Frenky de Jong mee doet. En hij gaat dit Nederlands Elftal tot grote hoogtes brengen. ’t Is by the way ook by far de leukste speler!!”

Welke gouden tip heb je voor de bondscoach?

Ed; “Mijn gouden tip voor de bondscoach is; Ga uit van je eigen kracht en die van je spelers. Als je dat doet en het positief bekrachtigt dan kan het niet anders dan een succes worden!”

Als Oranje Europees kampioen wordt dan …?

Tiny; “Als Oranje Europees kampioen wordt dan ga ik zeker janken. En met mij heel veel mensen. Dan zijn we SAMEN TROTS op ons Oranje team. Een Nederlandse overwinning zou ons allemaal goed doen! Ik hoop het zo!”