Hoe erg is het met jouw Oranjekoorts?

Oranje
Hoe is het met jouw Oranjekoorts gesteld?
Hoe is het met jouw Oranjekoorts gesteld? (Foto: Adobe Stock)

De kop is eraf, het EK voetbal is begonnen! Na de openingswedstrijd van vrijdagavond (Turkije - Italie 0-3) en de doelpuntloze wedstrijd van Zwitserland tegen Wales, is het morgen de beurt aan ons Oranje tegen Oekraïne!

Hoe is het bij jou gesteld met de Oranjekoorts, begint het al te kriebelen? Hangen de vlaggetjes al, staat het bier koud? Zijn de oranje shirts allemaal gewassen?

Win een officiële EK wedstrijdbal

Wij zijn op zoek naar mensen in Langedijk die een leuk, mooi, grappig of bijzonder EK-verhaal te vertellen hebben. In al onze kranten vind je elke week een EK-special met verhalen, prijsvragen en het speelschema. Maar ook online en op Facebook besteden we aandacht aan dit gezellige evenement.

Volg jij het EK op een bijzondere plek, doet jouw voetbalvereniging iets bijzonders, heb je een ludieke actie bedacht, gaan jullie de straat uitbundig versieren of denk je een ander leuk onderwerp te hebben voor onze EK-special? Laat het ons weten!

Stuur een mailtje naar redactie.lnb@rodi.nl of stuur een chatbericht. Onder de oranjofielen verloten we een officiële EK bal!