De bal is rond: vijf vragen aan…. Ron Verschoor

Oranje
Ron Verschoor ziet dit Oranje wel richting de finale gaan.
Ron Verschoor ziet dit Oranje wel richting de finale gaan. (Foto: aangeleverd)

Hoe is het gesteld met het Oranjegevoel in Langedijk? Hoe beleven we de wedstrijden en waar en met wie kijken we de wedstrijden van het Nederlands elftal het liefst? Ron Verschoor, directeur en eigenaar van Rietgans. Makelaars kijkt de wedstrijden het liefst met familie en vrienden in de tuin. Groot Scherm aan en genieten.

Wie is je favoriete speler van Oranje?

Mijn favoriete speler op dit moment is, Teun Koopmeiners, omdat hij een nieuwe lichting vertegenwoordigt en op meerdere plaatsen inzet baar is. Helaas hebben we hem tot nu toe nog niet in actie gezien, maar hij wordt naar mijn mening een leider van het toekomstige Nederlands Elftal.

Waarom gaat dit hét toernooi van Oranje worden (of juist niet)?

Net na de wedstrijd tegen Schotland 2-2, had ik het idee dat er nog veel moest gebeuren in het groepsproces. Inmiddels ziet dit er steeds beter uit. Als dit zo blijft, haalt Oranje de halve finale en hoop ik natuurlijk op een finale. Kijken in de tuin, op het grote scherm, mooier wordt het niet!

Welke gouden tip heb je voor de bondscoach?

GEEF DE SPELERS VERTROUWEN!

Als Oranje Europees kampioen wordt dan?

Als Oranje kampioen wordt dan ga ik voor mijn sportmaten van de Early Birds geheel in het Oranje om zeven uur ‘s ochtend s met ze trainen bij de Geus Sports.