Dat wordt vast een vrolijke Kerst met Anna en Irma.
Dat wordt vast een vrolijke Kerst met Anna en Irma. ((Foto: Aangeleverd))

Kerstfeest met Anna en Irma in De Deel

  Uit

HEERHUGOWAARD - In de maand december spelen Anna en Irma hun voorstelling 'Kerstfeest met Anna en Irma'. Het is de tweede keer dat moeder en dochter samen op de planken staan met een speciaal kerstprogramma. In december 2017 speelden zij hun avondvullende voorstelling 'Kerst-Restress'. Hun nieuwe programma staat garant voor de beleving van het ultieme kerstgevoel; de dames brengen deze keer uitsluitend kerstrepertoire.

Zoals men van Anna en Irma gewend is brengen ze nummers die lekker in het gehoor liggen. Ze begeleiden elkaar daarbij op de piano, gitaar, accordeon, ukelele of wat maar nodig is om de liedjes mooi uit te voeren. Voor deze decembervoorstelling is weer een prachtig repertoire samengesteld met bekende en minder bekende kerstliedjes. De nummers worden afgewisseld door een mooi oud kerstverhaal. Ook een grap en een grol ontbreken uiteraard niet. Alle ingrediënten voor een sfeervolle kerstvoorstelling zijn aanwezig.

'Kerstfeest met Anna en Irma' is zaterdag 14 december vanaf 20.00 uur te zien in Kloosterhof in Noord-Scharwoude en zaterdag 21 december vanaf 20.15 uur in De Deel in Heerhugowaard-'t Kruis. Kaartjes à € 10,- zijn hier te reserveren of bel 06-25471937. Tip: geef de kaartjes cadeau. Anna en Irma zorgen voor een mooie geschenkverpakking.

Meer berichten